divendres, 19 de juny del 2009

RoboMop: La neteja revolucionaria.

Robot automàtic i intel·ligent de neteja de sòls automàtic-programable. Neta només tota la casa. Neteja i brillantor mitjançant isards electrostàtiques recarregables. Recarregable.
Netegeu tots els terres de la seva casa sense esforç, sense haver de passar la mopa, sense haver de fregar, sense haver d'ajupir, ... perquè el Robot ho fa per vostè mentre descansa o es dedica a altres tasques. Simplement deixeu funcionar en una habitació i al cap de poc temps tindrà el seu sòl lluent. Funciona de forma autònoma.
Neteja tot tipus de sòls: parquet, gres, marbre, terratzo, linòleum, granit, ... Sense cables, sense haver de dirigir. Degut a la seva escassa alçada neta per tots els racons, sota llits i sofàs, etc. Quan localitza un obstacle ell sol canvia de direcció. Tot això d'una forma silenciosa. Vostè només haurà de carregar la bateria, la resta ho fa RoboMop.
Els seus isards electrostàtiques netegen les taques i atreuen la pols, pelussa, pèl d'animals, ... com un imant, d'una forma sorprenent. Està especialment indicat per qui té mascotes a casa. El robot és capaç de detectar l'existència de petits obstacles i canvia la direcció de manera automàtica. Només poseu el drap de microfibres i quan el robot hagi acabat llenceu-lo.
Demani'ns més informació: jfpublicitat@telefonica.net
Distribuïdor autoritzat.